Νέοι προορισμοί στο ταξίδι του «Egypt Station». - Radio Mythos1965

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ 60s 70s 80s 90s ROCK DISCO POP KAI ΦΥΣΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΟΚ! Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΝΟ ΕΔΩ!

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Νέοι προορισμοί στο ταξίδι του «Egypt Station».

Ο Paul McCartney ανακοινώνει ότι στις 17 Μαΐου θα κυκλοφορήσει από την Capitol Records / Universal Music το άλμπουμ «Egypt Station – Explorer’s Edition».
Αυτή η εμπλουτισμένη έκδοση του Νο. 1 δίσκου «Egypt Station» θα κυκλοφορήσει μόλις μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του αμερικανικού σκέλους της περιοδείας «Freshen Up Tour» του Βρετανού καλλιτέχνη.
Το «Freshen Up Tour» είναι η πρώτη εκτεταμένη περιοδεία του μετά το «One On One Tour» (2016 – 17), στο πλαίσιο του οποίου εμφανίστηκε μπροστά σε δύο εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο.
Το «Egypt Station» κυκλοφόρησε στις 7 Σεπτεμβρίου 2018 για να αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές.
Το «Rolling Stone» έγραψε: «Ο Macca συνεχίζει να προσθέτει νέους πολύτιμους λίθους στον κατάλογό του, χωρίς να έχει να αποδείξει τίποτα εκτός από το ότι είναι η μοναδική μεγαλοφυΐα που μπορεί να το κάνει αυτό … Και, ναι – στον ελεύθερο χρόνο του, συμβαίνει να είναι ο μεγαλύτερος εν ζωή καλλιτέχνης στη Γη.»
Το «Entertainment Weekly» περιέγραψε το «Egypt Station» ως «την όλη ζωντάνια δύναμη ζωής ενός super star που έχει βρεθεί σε πολλά μέρη και χαίρεται απλά είναι εδώ τώρα».
Το »Egypt Station – Explorer’s Edition» αποτελείται από τον αρχικό δίσκο συν ένα δεύτερο άλμπουμ, το «Egypt Station II».
Ο bonus δίσκος συλλέγει όλα τα τραγούδια που κυκλοφόρησαν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το «Σταθμό της Αιγύπτου», όπως το single – έκπληξη «Get Enough» και αποσπάσματα από ζωντανές εμφανίσεις που έχουν ηχογραφήθηκαν σε μέρη στάσεις όπως τα «Abbey Road Studios», «The Cavern» και «Grand Central Station».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages