Η καλή εβδομάδα φαίνεται από το βράδυ της Δευτέρας. - Radio Mythos1965

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ 60s 70s 80s 90s ROCK DISCO POP KAI ΦΥΣΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΟΚ! Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΝΟ ΕΔΩ!

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Η καλή εβδομάδα φαίνεται από το βράδυ της Δευτέρας.



Η καλή εβδομάδα φαίνεται από το βράδυ της Δευτέρας.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη πιάνει τις Δευτέρες από νωρίς το βράδυ, στις 9 ακριβώς και τις εξορκίζει όπως τους πρέπει, με φίλους και μουσικές και στίχους που λένε ιστορίες και περιγράφουν συναισθήματα και πόλεις και ανθρώπους.
Κι έτσι οι Δευτέρες του χειμώνα γίνονται λίγο πιο ζεστές, ατμοσφαιρικές κι απογειώνονται από τη σκηνή του «Σταυρού του Νότου» στ’ αστέρια.
Με φόρα από τα καλοκαιρινά live της σε πολλές ελληνικές πόλεις και μία σημαντική καινούργια συνεργασία με τη Δήμητρα Γαλάνη που θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο, η Παυλίνα Βουλγαράκη έρχεται να μιλήσει από σκηνής για όσα αγαπάει και όσα φοβάται.
Από τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου η Παυλίνα μας δίνει ραντεβού στο club του «Σταυρού του Νότου», σε μικρές συναυλίες με σκοπό να γίνουμε όλοι μία παρέα.
Μία παρέα όπου τα παράξενα πλάσματα μέσα μας θα συναντιούνται με τα όνειρα και τις ελπίδες μας και που τα τραγούδια θα γίνονται οι οδηγοί σε μακρινά ταξίδια της μέρας μέσα στη νύχτα.
Μαζί της οι αγαπημένοι της μουσικοί, φίλοι, συνεργάτες και συνένοχοι στις μουσικές αταξίες.
Συμμετέχουν οι μουσικοί Κωστής Βήχος στο μπάσο και στα φωνητικά, Μιχάλης Βρέττας στο βιολί και στα φωνητικά, Ορέστης Μπενέκας στο πιάνο, Γιώργος Καρδιάνος στην κιθάρα και Αλέξης Σταυρόπουλος στα τύμπανα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages