Ο πρώην Oasis κυκλοφόρησε το title track. - Radio Mythos1965

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ 60s 70s 80s 90s ROCK DISCO POP KAI ΦΥΣΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΟΚ! Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΝΟ ΕΔΩ!

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Ο πρώην Oasis κυκλοφόρησε το title track.

Ο πρώην Oasis κυκλοφόρησε το title track του επερχόμενου νέου του EP, μια αποφασισμένη αλλαγή πορείας που τον απομακρύνει περισσότερο από τους brit-pop ήχους, αυτή τη φορά προς τη disco και τη ψυχεδελική μουσική

Ο Noel Gallagher ανακοίνωσε το νέο EP, κυκλοφορώντας το νέο του single «Black Star Dancing», ομότιτλο τραγούδι του νέου έργου.
Το EP σηματοδοτεί έτσι την επιστροφή του πρώην κιθαρίστα/τραγουδιστή των Oasis μετά το τελευταίο άλμπουμ Who Built The Moon, που κυκλοφόρησε το 2017.
Το Black Star Dancing επιβεβαιώνει επίσης την απομάκρυνση του Noel από τους ήχους που τον έκαναν σύμβολο της brit-pop, σηματοδοτώντας μια στροφή, που μετά το «cosmic pop» της τελευταίας τους δουλειά, φέρνει τον «The Chief» προς disco αποχρώσεις από τη δεκαετία του ’70, όπως είχε αποκαλύψει και ο ίδιος ο Gallagher κατά τη διάρκεια μερικών πρόσφατων συνεντεύξεων.
«Το EP συγκεντρώνει επιρροές από τους David Bowie, INXS, U2, Queen, Indeep και ZZ Top», πρόσθεσε ο πρώην Oasis. «Ίσως πρόσφατα παρακολουθούσα πάρα πολλά Top Of The Pops… όπως και να ‘χει είναι δροσερό – και δεν το λέω εγώ, αλλά ο Nile Rodgers, ο οποίος κυριολεκτικά άρχισε να χορεύει όταν το άκουγε στο στούντιο».
Το υπόλοιπο EP περιλαμβάνει τα ακυκλοφόρητα ακόμα κομμάτια «Rattling Rose» και «Sail On», μαζί με μια 12 «έκδοση του «Black Star Dancing» και ένα remix με την φροντίδα του The Reflex.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages