Ένα ιδιαίτερο βινύλιο για τα 50 χρόνια του «Space Oddity». - Radio Mythos1965

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ 60s 70s 80s 90s ROCK DISCO POP KAI ΦΥΣΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΟΚ! Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΝΟ ΕΔΩ!

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Ένα ιδιαίτερο βινύλιο για τα 50 χρόνια του «Space Oddity».

Ένα ιδιαίτερο βινύλιο για τα 50 χρόνια του «Space Oddity» περιέχει τις πρώτες εκδόσεις που ηχογραφούνται στο διαμέρισμα του Bowie

Τα demos του 1969, του David Bowie, που ηχογραφήθηκαν στο διαμέρισμα του σε μια προσπάθεια να του εξασφαλίσουν ένα συμβόλαιο με τη Mercury Records, θα κυκλοφορήσουν στις 28 Ιουνίου ως «The Mercury Demos».
Η κυκλοφορία σε βινύλιο θα αποτελείται από δέκα τραγούδια, από τα οποία τα εννέα είναι ακυκλοφόρητα, όλα τους οι πρώτες εκδόσεων των κομματιών που θα καταλήξουν στο Space Oddity όπως τα Janine, An Occasional Dream, Letter to Hermione και το ίδιο Space Oddity. Αυτή η έκδοση είναι το μόνο κομμάτι που έχει ήδη κυκλοφορήσει, επειδή υπάρχει στο Sound & Vision box.
Το «The Mercury Demos» το οποίο ο Bowie έγραψε μαζί με τον κιθαρίστα John Hutchison, περιέχει επίσης ένα cover του Life Is a Circus του Roger Bunn και του Love Song της Lesley Duncan, το οποίο αργότερα έγινε διάσημο από τον Elton John.
Το «The Mercury Demos», είναι ήδη διαθέσιμα για προπαραγγελία στην ιστοσελίδα του Bowie, θα είναι διαθέσιμη σε ένα αντίγραφο του αρχικού πακέτου του 1969 – συμπληρώνονται με τη χειρόγραφη λίστα των τραγουδιών του Bowie – και περιέχει έναν δίσκο βινυλίου , φωτογραφίες και διάφορες σημειώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages