Κάιλι Μινόγκ - Τζέισον Ντόναβαν και πάλι μαζί - Radio Mythos1965

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ 60s 70s 80s 90s ROCK DISCO POP KAI ΦΥΣΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΟΚ! Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΝΟ ΕΔΩ!

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Κάιλι Μινόγκ - Τζέισον Ντόναβαν και πάλι μαζί

Στα τέλη της δεκαετίας του '80 ήταν και οι δύο νέοι και ανερχόμενοι. Και συμπρωταγωνιστούσαν μαζί στην αυστραλιανή σαπουνόπερα "Neigbours", υποδυόμενοι ένα ζευγάρι που έκανε τις καρδιές των τηλεθεατών να λιώνουν. Όταν δε τραγούδησαν μαζί το ντουέτο "Especially For You", κατέκτησαν τα παγκόσμια τσαρτ και οι καριέρες τους εκτινάχθηκαν στα ύψη. Έκτοτε, η πορεία τους δεν ήταν η ίδια...
Η Κάιλι Μινογκ, αισίως 50 ετών πλέον, παραμένει η αιώνια "πριγκίπισσα της ποπ" με μια τεράστια καριέρα που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει και έχοντας δώσει μια νικηφόρα μεγάλη μάχη με τον καρκίνο του μαστού. Η συνέχεια για τον παρτενέρ της Τζέισον Ντόνοβαν δεν ήταν ανάλογη, παρά το γεγονός ότι συνέχισε να ασχολείται με την υποκριτική και την μουσική.
Κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Hyde Park την Κυριακή το βράδυ, η Κάιλι είχε μια έκπληξη για τους θαυμαστές της. Ανέβασε στη σκηνή τον παλιό της φίλο και τραγούδησαν ξανά την μεγάλη του επιτυχία από το παρελθόν, σκορπώντας ρίγη συγκίνησης και νοσταλγίας στους θαυμαστές τους, όπως φάνηκε και από τις ενθουσιώδεις αντιδράσεις στα social media.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages