Το «White Album» των Beatles. - Radio Mythos1965

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ 60s 70s 80s 90s ROCK DISCO POP KAI ΦΥΣΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΟΚ! Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΝΟ ΕΔΩ!

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Το «White Album» των Beatles.



Το «White Album» των Beatles παρουσιάζεται για πρώτη φορά με επιπλέον ηχογραφήσεις.

Οι Beatles γιορτάζουν το δίσκο «The Beatles» (White Album) με μία σειρά από επετειακές εκδόσεις που κυκλοφορούν από τις Apple Corps / Capitol Records / Universal Music.
Το Νοέμβριο του 1968, εκατομμύρια διπλά LP μπήκαν στα καταστήματα δίσκων παγκοσμίως, λόγω του μεγαλύτερου μουσικού γεγονότος εκείνης της χρονιάς, της κυκλοφορίας του «The Beatles» (που σύντομα έγινε γνωστό ως το «White Album») στις 22 Νοεμβρίου.
Ήταν το πρώτο άλμπουμ των Beatles που κυκλοφόρησε με την ετικέτα της δικής τους Apple Records.
Το ένατο ολοκληρωμένο άλμπουμ του θρυλικού συγκροτήματος άλλαξε τον κόσμο της μουσικής χάρη στις ανεπανάληπτες μουσικές του. Σήμερα, πενήντα χρόνια μετά, οι Beatles παρουσιάζουν μία ειδική έκδοση του «White Album».
Τα τριάντα τραγούδια του δίσκου πέρασαν εκ νέου από μίξη, από τους παραγωγούς Giles Martin και τον Sam Okell, σε στέρεο και ήχο surround 5.1, ενώ προστέθηκαν 27 ακουστικά demo και πενήντα ηχογραφήσεις, οι περισσότερες από τις οποίες δεν είχαν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα πουθενά σε καμία μορφή.
Αυτή είναι μάλιστα και η πρώτη φορά που το «The Beatles» (White Album) υποβάλλεται εκ νέου σε μίξη και παρουσιάζεται με επιπλέον ηχογραφήσεις.
Το μινιμαλιστικό εικαστικό για το «White Αlbum» δημιουργήθηκε από τον καλλιτέχνη Richard Hamilton, έναν από τους κορυφαίους ηγέτες της Βρετανίας στη δημιουργία και την άνοδο της pop art.
«Είχαμε αφήσει τη μπάντα του Sgt. Pepper να παίζει στα ηλιόλουστα Ηλύσια Πεδία του και τώρα προχωράμε προς νέες κατευθύνσεις χωρίς χάρτη», λέει ο Paul McCartney στη γραπτή εισαγωγή του στις νέες κυκλοφορίες του «White Album».
Το «The Beatles» (White Αlbum) διατίθεται στις εξής εκδόσεις:
Super Deluxe (6 CD + 1Blu-ray set)
Deluxe [3 CD digipak / 4LP box set βινυλίου (limited edition)]
Standard διπλό βινύλιο (180gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages