Μία συγκινητική εξομολόγηση από την Janet Jackson. - Radio Mythos1965

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ 60s 70s 80s 90s ROCK DISCO POP KAI ΦΥΣΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΟΚ! Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΝΟ ΕΔΩ!

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Μία συγκινητική εξομολόγηση από την Janet Jackson.


Η Janet Jackson, με ιστορία τριών δεκαετιών πάνω στη σκηνή, βραβεύτηκε ως «Παγκόσμιο Ίνδαλμα» από τα MTV EMA 2018, στην τελετή απονομής τους που έλαβε χώρα την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στο Μπιλμπάο της Ισπανίας.
Η 52χρονη μουσικοσυνθέτρια, χορεύτρια και ηθοποιός έκλεψε την παράσταση με την εντυπωσιακή της εμφάνιση, όταν ξυπόλητη στη σκηνή ερμήνευσε το νέο τραγούδι της με τίτλο «Made For Now» και τις γνωστές επιτυχίες «Rhythm Nation» και «All For You.»
Στην ευχαριστήρια ομιλία της, η αδελφή του Michael Jackson είπε ότι μιλά «εκ μέρους των γυναικών αυτών που έχουν καταδικαστεί στη σιωπή».
«Είμαι μία από αυτές τις γυναίκες που φιμώθηκαν, κυριολεκτικά και συναισθηματικά, που κακοποιήθηκαν, που εκφοβίστηκαν, που έζησαν μέσα στο φόβο. Είμαι μαζί σας, είστε αδελφές μου», τόνισε η Αμερικανίδα καλλιτέχνιδα.
«Απόψε φέρνω την ελπίδα ότι ένας νέος κόσμος αναδύεται. Ένας κόσμος στον οποίο οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται, τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες, δε θα ανέχονται πλέον την ανισότητα των φύλων. Γυναίκες, οι φωνές μας θα ακουστούν […] όταν μιλάμε για δικαιοσύνη», συνέχισε.
Κάνοντας έκκληση για παγκόσμια ανοχή στη διαφορετικότητα, η Janet Jackson υποστήριξε: «Μιλήστε για ένα πνεύμα που διασχίζει όλα τα σύνορα, αναγνωρίζει την αξιοπρέπεια όλων των ανθρώπων και επιβεβαιώνει την ομορφιά κάθε πίστης.»
Τα βραβεία MTV European Music Awards θεσμοθετήθηκαν το 1994 και αποτελούν μία από τις δύο μεγάλες εκδηλώσεις που οργανώνει το μουσικό δίκτυο του MTV, μαζί τα Video Music Awards (VMA) που διεξάγονται κάθε χρόνο στις ΗΠΑ από το 1984.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages