Michael Jackson - Radio Mythos1965

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ 60s 70s 80s 90s ROCK DISCO POP KAI ΦΥΣΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΟΚ! Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΝΟ ΕΔΩ!

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Michael Jackson

Ο Michael Jackson άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην ιστορία της μουσικής και θα παραμείνει στο διηνεκές ως ένα «ζωντανό» σύμβολο.

Στις 29 Αυγούστου συμπληρώνονται εξήντα χρόνια από την ημέρα που γεννήθηκε ο αξεπέραστος και χαρισματικός θρύλος Michael Jackson, ένας καλλιτέχνης με αμύθητη συνεισφορά που έχει επηρεάσει πολλές γενιές και θα επηρεάζει και τις επόμενες.
Απίστευτα καινοτόμος και με ακαταμάχητα ατού το απαράμιλλο στιλ και την εκθαμβωτική σκηνική παρουσία, ο «βασιλιάς της pop» πέρασε στο πάνθεον της μουσικής αποτελώντας κεντρική φιγούρα της pop κουλτούρας επί τέσσερις συνεχόμενες δεκαετίες.
Με το έργο του έσπασε τα φυλετικά εμπόδια και μετέτρεψε το μέσο σε μορφή τέχνης και διαφημιστικό εργαλείο.
Με μερικά από τα πιο επιτυχημένα, επιδραστικά, εμβληματικά και ακριβότερα μουσικά video στα χρονικά («Scream», «Thriller», «Beat It», «Billie Jean») άλλαξε τα δεδομένα για τους αφροαμερικανούς καλλιτέχνες και έθεσε νέα στάνταρ στο επίπεδο της παραγωγής.
Γεννήθηκε στις 29 Αυγούστου του 1958 στην πόλη του Gary στην Ιντιάνα των Ηνωμένων Πολιτείων, όντας το όγδοο από τα δέκα παιδιά του Joe (Joseph) και της Katherine Jackson.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages