Θλίψη και οργή για την τραγωδία στη Γένοβα - Radio Mythos1965

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ 60s 70s 80s 90s ROCK DISCO POP KAI ΦΥΣΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΟΚ! Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΝΟ ΕΔΩ!

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018

Θλίψη και οργή για την τραγωδία στη Γένοβα

Στους 39 μέχρι στιγμής ο τραγικός απολογισμός των θυμάτων - Οι υπεύθυνοι πρέπει να πληρώσουν ακριβά, δηλώνει ο Ματέο Σαλβίνι

Τριάντα εννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωής τους, ανάμεσά τους τρία μικρά παιδιά, από τη χθεσινή κατάρρευση της γέφυρας Μοράντι στη Γένοβα της Ιταλίας. Πηγές της Πολιτικής Προστασίας της Ιταλίας εκφράζουν, ωστόσο, φόβους ότι ο αριθμός των νεκρών θα φθάσεi. Προς το παρόν, πέντε σοροί δεν έχουν ακόμη αναγνωριστεί από τους συγγενείς τους. Οι τραυματίες στα νοσοκομεία είναι δεκαέξι, εκ των οποίων δώδεκα σε σοβαρή κατάσταση. Μεταξύ των θυμάτων συγκαταλέγονται και τέσσερις Γάλλοι πολίτες. «Παραμένουμε σε επαφή με τις ιταλικές αρχές προκειμένου να προσδιορίσουμε τυχόν παρουσία και άλλων Γάλλων μεταξύ των θυμάτων», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι ιταλικές αρχές.
Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται οι προσπάθειες των διασωστών για τον εντοπισμό επιζώντων στα ερείπια. Ο περιφερειάρχης της ευρύτερης περιοχής της Γένοβας, Τζοβάνι Τότι, δήλωσε ότι «υπάρχουν ελπίδες να μπορέσουν να σωθούν οι περισσότεροι τραυματίες» και επιβεβαίωσε ότι «αναζητώνται ακόμη πολλοί αγνοούμενοι, κάτω από τη γέφυρα».

«Οι υπεύθυνοι θα πληρώσουν ακριβά»

Τη θλίψη του και την οργή του για το δυστύχημα εξέφρασε μέσω του Twitter o υπουργός Εσωτερικών, Ματέο Σαλβίνι. Ο ίδιος επιβεβαίωσε πως οι νεκροί έχουν φθάσει τους 35 και τόνισε ότι οι υπεύθυνοι αυτής της καταστροφής πρέπει να πληρώσουν ακριβά. Παράλληλα, ευχαρίστησε όλους τους διασώστες και τους εθελοντές του έσπευσαν να βοηθήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages